({telling}) Informatie aanvragen over Adults Only Hotels

Hotels alleen voor volwassenen in Zuid-Tirol

Adults only, hotels voor volwassenen of kindervrije hotels zijn slechts enkele benamingen voor hotels die gespecialiseerd zijn in vakanties zonder kinderen. Er zijn nu ook een aantal adults only hotels in Zuid-Tirol waar je kunt genieten van een ontspannen vakantie vol rust.

Boek de beste adults only hotels in Zuid-Tirol

In de afgelopen jaren hebben sommige hotels, voornamelijk van een hoger sterrenniveau, zich gespecialiseerd in gasten ouder dan 14, 16 of 18 jaar. Hun doelgroep bestaat niet alleen uit mensen zonder kinderen, maar ook uit ouders die even willen bijkomen van het alledaagse gezinsleven, tijd voor zichzelf willen nemen of willen genieten van romantisch samenzijn.

De adults-only hotels hebben een uitstekend uitgeruste wellnessruimte, een wellnessprogramma met yoga en meditatie, een breed scala aan wellnessbehandelingen en steeds vaker zelfs een medische spa. Het culinaire aanbod is net zo indrukwekkend. Ook als je tijdens je vakantie een nieuwe sport wilt uitproberen of je ongestoord aan je favoriete sport wilt wijden, ben je bij de adults-only hotels in Zuid-Tirol aan het juiste adres.

Specialized accommodation

Service