(4) Verzoek campings in Zuid-Tirol

Kamperen in Zuid-Tirol

Midden in een imposante bergwereld of tussen de wijngaarden, dichtbij een bezienswaardige stad of in een rustige idylle van de natuur - er is een gevarieerd aanbod van hoogwaardige kampeermogelijkheden in Zuid-Tirol.

Boek de beste campings in Zuid-Tirol

Iedereen die van een informele sfeer houdt en meer waarde hecht aan vrijheid dan aan luxe zal zich thuis voelen op een camping. Natuurlijk is overnachten in een tent of camper vooral voor kinderen een groot avontuur, maar veel campings in Zuid-Tirol bieden niet alleen staanplaatsen, maar ook bungalows of appartementen voor vakantiegangers die het graag wat comfortabeler hebben.

Op een camping in Zuid-Tirol brengen kleine en grote vakantiegangers een onbezorgde vakantie door. Kinderen vinden snel speelkameraadjes en volwassenen raken gemakkelijk aan de praat met de buren. Deels direct op de camping en anders heel dichtbij, zijn er winkelmogelijkheden en volop recreatiemogelijkheden, evenals restaurants die vakantiegangers verblijden met een mix van traditionele Alpenkeuken en lichte mediterrane gerechten. Voor sportievelingen en voor ontspannen genieters, voor levendige gezinnen en voor romantische natuurliefhebbers - afhankelijk van de camping inspireert kamperen in Zuid-Tirol vakantiegangers met verschillende voorkeuren.

Accommodations by region

Service