({aantal}) Chalets aanvragen in Zuid-Tirol

Chalets in Zuid-Tirol

De chalets in Zuid-Tirol zijn accommodaties die vakantiedromen waarmaken. Door ongestoorde privacy te combineren met luxe comfort voldoen de chalets in Zuid-Tirol aan de hoogste eisen.

Boek de beste chalets in Zuid-Tirol

Er is een breed aanbod - van het kleine huisje, dat veel vrije ruimte biedt en tegelijkertijd het comfortabele gebruik van de hotelstructuur, tot het huis op een panoramische locatie, dat scoort met pure natuur en idyllische rust.

De geslaagde mix van alpine gezelligheid en mediterrane lichtheid is wat Zuid-Tirol zo'n gewilde vakantiebestemming maakt en ook de chalets in Zuid-Tirol een bijzondere charme geeft: natuurlijke materialen zoals hout en steen, die altijd een belangrijke rol hebben gespeeld in de regionale bouwtraditie, worden in de chalets harmonieus gecombineerd met modern design. Op een bergweide in de Dolomieten, tussen glooiende wijngaarden of aan de rand van een bos - als u kiest voor een chalet in Zuid-Tirol, beleeft u Zuid-Tirol van zijn mooiste kant en geniet u van een onvergetelijke vakantie.

Accommodations by region

Service