Find accommodation & make a request

Museumobil Kaart

Als je geïnteresseerd bent in kunst, cultuur en geschiedenis en graag musea bezoekt, heb je nu nog een reden om de talloze tentoonstellingen in heel Zuid-Tirol te bezoeken.

Met de "Museumobil Card" kun je niet alleen voordelig musea bezoeken, maar ook flink besparen op je reiskosten.

Museum + mobiliteit = Museumobil Card. Dankzij dit project kunnen cultuurliefhebbers meer dan 80 deelnemende musea in heel Zuid-Tirol bezoeken zonder al te diep in de buidel te tasten. Zo kunnen alle bezoekers van Zuid-Tirol op een stressvrije en voordelige manier kennismaken met de bijzonderheden van de regio.

Details van de Museumobil Card

Houders van de Museumobil Card kunnen alle deelnemende musea één keer bezoeken en gebruik maken van al het openbaar vervoer in Zuid-Tirol - voor de prijs van €55 of €65 binnen 3 of 7 dagen, afhankelijk van de kaart.

Er is speciale aandacht voor gezinnen: Kinderen tot 6 jaar betalen niets, de Junior Card van 6 tot 13 jaar kost €27,50 voor 3 dagen en €32,50 voor 7 dagen, oftewel de helft van de prijs voor volwassenen.

Het openbaar vervoer dat met de kaart kan worden gebruikt, omvat de regionale treinen (Brenner - Trento, Fortezza - Innichen/Vierschach, Mals - Merano, Merano - Bolzano), de lokale bussen (op een paar uitzonderingen na), de kabelbanen naar Renon, Maranza, Kohlern, Meltina en Verano, de smalspoorbaan van Renon en de kabelbaan op de Mendel, evenals de PostBus, die pendelt tussen Mals en Müstair.

De Museummobil Card is verkrijgbaar bij alle verkooppunten van de vervoersmaatschappij, in toeristenbureaus en in sommige logiesverstrekkende bedrijven en musea.

Meer informatie:

suedtirolmobil.info

Musea

Selected accommodations in South Tyrol

Service