Find accommodation & make a request
(92) Accommodations in Dolomites

Vakantiewoningen in de Dolomieten

Tijdens een vakantie in een vakantiewoning in de Dolomieten kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het natuurlandschap, vindt u talloze activiteitenaanbiedingen in de directe omgeving en heeft u de vrijheid om uw vakantie in te delen naar uw eigen wensen en ideeën.

Een vakantie met het hele gezin, met vrienden of met z'n tweeën - een appartement in de Dolomieten is de ideale accommodatie voor een onvergetelijke tijd in de bergen. De appartementen bieden veel ruimte en zijn voorzien van alle comfort. Sommige hebben zelfs een eigen kleine wellness-oase of een goed onderhouden tuin met ligweide, speeltuin en barbecuehoek.

Direct voor de deur van de vakantiewoningen in de Dolomieten vind je talloze wandelpaden en mountainbiketochten van verschillende moeilijkheidsgraden. Klimmers en bergbeklimmers komen ook aan hun trekken in de schilderachtige natuurparken. In de winter verandert het unieke landschap in een paradijs voor wintersporters: prachtige winterwandelpaden, moderne skigebieden, uniek mooie skitochten, gezinsvriendelijke rodelbanen en uitgebreide langlaufloipes wachten op je.

Accommodations in Dolomites

Service