Find accommodation & make a request
(2) Accommodations in Welschnofen

Vakantiewoningen in Nova Levante

Een vakantiewoning in Nova Levante is de ideale accommodatie voor gezinnen, actieve vakantiegangers en rustzoekers die een onvergetelijke vakantie willen doorbrengen in de Zuid-Tiroolse Dolomieten. Het pittoreske dorpje in Val d'Eggental wordt omringd door unieke bergtoppen en weelderige bossen.

Direct voor de deur van je vakantiewoning in Nova Levante vind je talloze wandelroutes. Een kabelbaan brengt je snel en comfortabel naar het gezinsvriendelijke wandel- en skigebied Carezza. In de zomer komen ook mountainbikers aan hun trekken. Een klein buitenzwembad zorgt voor zwemplezier. Het beroemde Karer-meer is zeker een van de belangrijkste bezienswaardigheden in de buurt van je verblijf. De alpenglans van het Dolomieten massief Rosengarten bij zonsondergang mag je ook niet missen. Golfliefhebbers zullen genieten van de nabijgelegen golfbaan met adembenemend Dolomieten uitzicht.

De vakantiewoningen in Nova Levante zijn comfortabel ingericht en hebben meestal een balkon, een terras of een kleine tuin. In sommige woningen is er zelfs een kleine maar fijne wellnessruimte. Als je niet zelf wilt koken, vind je in Nova Levante en omgeving een aantal uitstekende restaurants, pizzeria's en traditionele herbergen.

Accommodations in Eggental

Service