({aantal}) Fietshotels in Zuid-Tirol aanvragen

Fietshotels in Zuid-Tirol

Het afwisselende landschap en de vele zonnige dagen aan de zuidkant van de Alpen maken Zuid-Tirol tot een gewilde vakantiebestemming voor fietsers.

Boek de beste fietshotels in Zuid-Tirol

Veel accommodaties zoals de bikehotels in Zuid-Tirol zijn perfect voor een avontuurlijke en ontspannen fietsvakantie, omdat je snel en gemakkelijk talloze mooie fietsroutes kunt bereiken. Kronkelige paswegen voor racefietsers of uitdagende singletrails voor mountainbikers, gezinsvriendelijke fietspaden of rondtochten met oplaadstation voor e-bikes bij de berghut - van Val Venosta tot Pustertal, van Pustertal tot het zuiden van Zuid-Tirol vindt elke vakantieganger zijn persoonlijke lievelingsroute.

Dankzij het milde klimaat genieten gasten van de bikehotels in en rond Merano van een bijzonder lang fietsseizoen in Merano en omgeving, terwijl gasten van de mountainbikehotels in de Dolomieten niet alleen genieten van imposante bergpanorama's, maar ook van de frisse berglucht in hoogzomer. Na een fietstocht ontspannen vakantiegangers zich graag in de wellnessruimte van hun mountainbikehotel in Zuid-Tirol.

Hotels by theme

Service