Find accommodation & make a request

Fietsverhuur in Zuid-Tirol

Van de robuuste mountainbike tot de ultralichte racefiets tot de comfortabele e-bike - in Zuid-Tirol zijn er volop fietsverhuurders met een grote keuze aan fietsen. Vakantiegangers kunnen hun eigen fiets met een gerust hart thuislaten, want het dichtstbijzijnde verhuurstation is nooit ver weg, vooral niet langs de Zuid-Tiroolse fietspaden.

Zowel Zuid-Tirol Rad als Papin Sport bieden talrijke verhuurstations langs de fietspaden - in Val Venosta en Pustertal, in Val Gardena, in het Eisacktal en rond Bolzano. De verhuurstations bevinden zich vaak direct bij het treinstation of heel dichtbij.

Reizen in Zuid-Tirol met de trein & huurfiets

Bijzonder handig: met het combiticket bikemobil Card kunt u bij Zuid-Tirol Rad, Papin Sport of Südtirolbike gratis een fiets voor een dag huren en deze bij elk verhuurstation van de betreffende organisatie - binnen Zuid-Tirol - weer inleveren.

Huur de fiets die u wilt

Naast Zuid-Tirol Rad en Papin Sport zijn er tal van onafhankelijke sportwinkels en fietsscholen die ook fietsen verhuren. Of ze nu groot en genetwerkt zijn of klein en individueel - alle fietsverhuurders in Zuid-Tirol overtuigen met kwaliteitsfietsen en kwaliteitsaccessoires, professionele service en competent advies.

Sommige fietsverhuurders bieden ook begeleide fietstochten aan: Zo kunnen vakantiegangers vanuit Val Gardena met een professionele MTB-gids het sprookjesachtige berglandschap van het UNESCO wereldnatuurerfgoed Dolomieten ontdekken - bijvoorbeeld op de Sellaronda of tijdens tochten naar de Seiser Alm.

BikeHotels South Tyrol
BikeHotels South Tyrol
Bike holidays - Bike & mountain bike
info@bikehotels.it
www.bikehotels.it

Current holiday offers

from 289 €
Wellness Refugium Alpin Royal

Situated in the middle of the Tauferer Ahrntal, you will experience South Tyrolean cordiality in combination with exclusive service.

To the offer
from 110 €
Hotel Fameli

Family hotel at Valdaora, near the Kronplatz - a place to play, have fun, enjoy moments of relaxation and sample really delicious food.

To the hotel
from 190 €
WINKLER Sport & Spa Resort

A 5-star luxury design hotel that impresses with its symbiosis of natural materials and modern architecture.

To the hotel
from 133 €
Vitalpina Hotel Schulerhof

A dream holiday - for active guests who enjoy relaxation, culinary delights, and friendly interactions.

To the hotel
Free online catalogues
Request our online catalogues for further information!
BikeHotels Südtirol
kataloge

Mountainbiken

Selected accommodations in South Tyrol

Service