Find accommodation & make a request

Fietsen in Zuid-Tirol

Heeft u geen eigen fiets bij u, maar wilt u het afwisselende landschap van Zuid-Tirol op de fiets verkennen? Geen probleem: bij een van de vele verhuurstations van Zuid-Tirol Rad vindt u vast en zeker de juiste huurfiets.

Milde temperaturen, ontelbare zonuren en het alpien-mediterrane landschap maken Zuid-Tirol tot een populaire vakantiebestemming voor fietsers. Tussen april en november genieten talloze fietsers, wielrenners en mountainbikers van het goed ontwikkelde netwerk van fietspaden (ongeveer 500 km) en fietstochten in Zuid-Tirol.

De 15 verhuurstations van Zuid-Tirol Rad liggen langs de Zuid-Tiroolse fietspaden, vaak direct bij het station. Er is een breed scala aan huurfietsen: Trekkingfietsen, mountainbikes, racefietsen, kinderfietsen en e-bikes. Accessoires zoals aanhangers voor kinderen, honden of bagage, fietshelmen, zijtassen of kinderzitjes kunnen ook worden gehuurd.

Praktisch: De huurfietsen kunnen tegen een kleine toeslag ook worden teruggebracht naar een ander station van Zuid-Tirol. Deze optie wordt ook aangeboden door andere fietsverhuurbedrijven met veel stations in Zuid-Tirol, zoals Papin Sport.

Zuid-Tirol Rad & de bikemobil Card

De diensten van Zuid-Tirol Rad kunnen uitstekend worden gecombineerd met de bikemobil Card. De voordeelkaart is verkrijgbaar voor 1, 3 of 7 dagen. Hiermee kun je gratis gebruik maken van al het openbaar vervoer in Zuid-Tirol. Op een van de dagen is ook een huurfiets van Zuid-Tirol Rad, Papin Sport of Südtirolbike bij de prijs inbegrepen.

Meer informatie:

Zuid-Tirol Rad
Sportservice Erwin Stricker
Tel: +39 0473 201500
info@suedtirol-rad.com

BikeHotels South Tyrol
BikeHotels South Tyrol
Bike holidays - Bike & mountain bike
info@bikehotels.it
www.bikehotels.it

Current holiday offers

from 110 €
Hotel Fameli

Family hotel at Valdaora, near the Kronplatz - a place to play, have fun, enjoy moments of relaxation and sample really delicious food.

To the hotel
from 190 €
WINKLER Sport & Spa Resort

A 5-star luxury design hotel that impresses with its symbiosis of natural materials and modern architecture.

To the hotel
from 133 €
Vitalpina Hotel Schulerhof

A dream holiday - for active guests who enjoy relaxation, culinary delights, and friendly interactions.

To the hotel
from 289 €
Wellness Refugium Alpin Royal

Situated in the middle of the Tauferer Ahrntal, you will experience South Tyrolean cordiality in combination with exclusive service.

To the offer
Free online catalogues
Request our online catalogues for further information!
BikeHotels Südtirol
kataloge

Mountainbiken

Selected accommodations in South Tyrol

Service