({aantal}) Gastronomische hotels in Zuid-Tirol aanvragen

Gourmethotels in Zuid-Tirol

De gourmethotels in Zuid-Tirol verwennen fijnproevers met gerechten die invloeden uit de mediterrane en alpiene keuken, innovatie en traditie combineren tot een harmonieus feest voor het gehemelte.

Boek de beste gourmethotels in Zuid-Tirol

De landschappelijke contrasten tussen boomgaarden, wijngaarden en bergtoppen die Zuid-Tirol zo bijzonder maken, komen ook terug in de keuken. Of het nu gaat om Schlutzkrapfen of aspergerisotto, hertengoulash met spekknoedels of char in wittewijnsaus, Kaiserschmarrn of tiramisu - de chef-koks van de gourmethotels in Zuid-Tirol hechten veel waarde aan verse ingrediënten en gebruiken voornamelijk seizoensgebonden en regionale producten.

Sommige gourmethotels in Zuid-Tirol oogsten kruiden en groenten uit hun eigen tuin, en gasten van vakantieappartementen op boerderijen kunnen vaak ook genieten van producten van de boerderij. Voor de perfecte smaakbeleving krijgen vakantiegangers in de gourmethotels in Zuid-Tirol de juiste drankaanbeveling bij het betreffende gerecht: van uitstekende wijnen tot verschillende bieren tot natuurlijk troebel appelsap, voor elke smaak is er een passende drank.

Hotels by theme

Service