({aantal}) Golf hotels in Zuid-Tirol aanvragen

Golfhotels in Zuid-Tirol

Zuid-Tirol heeft 9- en 18-holes golfbanen met een heel verschillend karakter. Er zijn golfbanen met een indrukwekkend decor van Dolomieten en golfbanen omringd door appelbomen en wijngaarden.

Boek de beste golfhotels in Zuid-Tirol

Sommige golfhotels in Zuid-Tirol liggen in de buurt van golfbanen met veel waterhindernissen of uitdagende hoogteverschillen, terwijl andere golfhotels vooral goede trainingsmogelijkheden bieden voor beginners.

Houd bij het kiezen van uw golfhotel in Zuid-Tirol niet alleen rekening met uw speel- en landschapsvoorkeuren, maar ook met de maand waarin u uw golfvakantie hebt gepland. Al in februari lokken de golfbanen in Lana en Eppan met weelderige greens en vanaf maart nodigt de 18-holes golfbaan in het Passeiertal uit tot golfplezier. Als je het golfseizoen vroeg wilt beginnen, boek dan een golfhotel in Merano en omgeving of in Bolzano en omgeving.

De golfbanen in het Pustertal, Seiser Alm, Alpe di Siusi en Eggental bieden adembenemende bergpanorama's en verfrissende berglucht, zelfs op warme zomerdagen. Welk golfhotel in Zuid-Tirol u uiteindelijk ook kiest - u zult verrukt zijn over de uitstekende keuken en de ruime wellnessruimte.

Hotels by theme

Service