({aantal}) Medische wellnesshotels aanvragen

Wellness in Zuid-Tirol

Zorg voor uw eigen gezondheid, zelfs in de ambiance van adellijke accommodaties. "Welzijn als basis van gezondheid" beschrijft waarschijnlijk het beste het concept van medische wellness in Zuid-Tirol.

Boek medische wellness in Zuid-Tirol

Er bestaan al heel langverschillende medische wellnesstherapieën. De laatste jaren heeft de horeca het onderwerp echter ook opgepakt - met succes. Zo zijn er naast behandelingen van reeds uitgebroken kwalen en ziektes talloze bewezen manieren om kwalen te voorkomen door middel van massages, baden, de juiste voeding en de modernste geneeskunde.

In de Medical Wellness Hotels in Zuid-Tirol ben je in goede handen. Hier worden de problemen van de gasten intensief aangepakt en wordt iedereen individueel verzorgd. Een gespecialiseerd team van artsen en geschoold personeel zorgt 24 uur per dag voor uw welzijn. Fijne wellnessruimten, eersteklas spabehandelingen en gecertificeerde medische apparatuur garanderen u de hoogste standaarden.

Spahotels & wellnessaanbiedingen voor medisch welzijn: uw ontspannende wellnessvakantie in Zuid-Tirol.

Onze geselecteerde hotels voor een kuurvakantie in Zuid-Tirol bieden alle service voor het welzijn van lichaam en geest en uw gezondheid. Medische wellness wordt onder andere aangeboden in de Therme Merano. Het kuurhotel in Merano biedt een breed scala aan methoden om uw levensstijl en levenskwaliteit te verbeteren en te verhogen. De professionele kuurhotels in Zuid-Tirol, zoals Terme Merano, zijn hier uitsluitend op gericht en bieden meestal een medisch centrum met verschillende zwaartepunten, zoals complementaire of preventieve geneeskunde. Een kuurhotel in Zuid-Tirol wordt zo een holistische vakantie voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning.

Welnesshotels in Zuid-Tirol: waar moet op gelet worden bij het zoeken naar wellnesshotels?

Medische wellness biedt speciale bewegingsprogramma's en maatregelen ter bevordering van de gezondheid. De hotels die medical wellness in Zuid-Tirol aanbieden zijn gespecialiseerde en gecertificeerde resorts die bepaalde kwaliteitsnormen, richtlijnen en certificeringen kunnen aantonen. Niet in de laatste plaats omdat er professionele medische behandelingen en maatregelen worden aangeboden. Dit is zeker een doorslaggevend criterium voor elke gast die zijn wellnessvakantie in Zuid-Tirol wil doorbrengen.

Gezondheidsvakantie in Zuid-Tirol: Wat kan ik verwachten van een medische wellnessvakantie?

Een medische wellnessvakantie biedt je de mogelijkheid om iets goeds te doen voor je gezondheid en je levenskwaliteit te verhogen door middel van zeer professionele methoden. Een gezonde levensstijl door ontspannende ervaringen, inclusief bewegingsprogramma's voor het hele lichaam, bevordert het holistische welzijn. De medische wellnessvoorzieningen in accommodaties in Zuid-Tirol bieden speciale wellnessruimtes die kunnen overtuigen met hoogwaardige apparatuur en inrichting. Maatregelen zoals therapeutische behandelingen voor het lichaam, maar ook voor de ziel maken deel uit van dit totaalconcept. Zo wordt uw verblijf in de wellnessresorts van Zuid-Tirol een heel bijzondere ervaring.

Specialized accommodation

Service