Find accommodation & make a request
(53) Accommodations in Pustertal

Jouw vakantiewoningen in Pustertal

Bergsporters en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Pustertal in het noordoosten van Zuid-Tirol vanwege de diversiteit van het berglandschap tussen ruige Dolomiettoppen zoals de Drei Zinnen, zachtere panoramabergen zoals de Kronplatz en uitgestrekte alpenweiden.

Wie graag flexibel en zelfstandig zijn vakantie doorbrengt, kiest voor een vakantiewoning in het Pustertal, want hier vindt iedereen de juiste accommodatie: van een vakantiewoning dicht bij de natuur op een boerderij tot een luxueus ingerichte vakantiewoning in een hotelcomplex, van een idyllische vakantiewoning aan de rand van het bos in Innichen tot een stijlvolle woning in het levendige centrum van Innichen.

De bergen zijn altijd dichtbij in Pustertal, maar gepassioneerde wintersporters zijn vooral blij met comfortabele vakantiewoningen in topskigebieden en in de buurt van langlaufloipes. Vakantiewoningen met speeltuinen of dieren om te aaien en te voeren garanderen een ontspannen familievakantie en woningen met wellnessruimtes zorgen voor een ontspannen vakantie.

Accommodations in Pustertal

Service