({telling}) Stedenhotels in Zuid-Tirol zoeken

Stadshotels in Zuid-Tirol

Drukte, leuke winkels, restaurants en bars voor de deur en een cultureel programma dat niets te wensen overlaat. Of heb je liever imposante bergtoppen, frisse lucht en aangename rust?

Boek de beste stadshotels in Zuid-Tirol

Toegegeven, de keuze aan stedelijke bestemmingen in dit land is niet bijzonder groot. Als je de definitie van "plaats met stadsrechten" aanhoudt, is deze beperkt tot acht grotere steden: Bolzano, Brixen, Bruneck, Glurns, Klausen, Merano en Vipiteno. De term stadshotel staat voor alle soorten accommodatie in de stad, van eenvoudige bed & breakfasts tot luxueuze stadspaleizen. In de stadshotels in Zuid-Tirol heb je alles wat je nodig hebt voor een leuke vakantie binnen handbereik, of je nu snel wilt winkelen, een charmant restaurantje zoekt voor het diner of het omliggende berglandschap wilt verkennen.

Het is net zo aangenaam om 's ochtends rustig te ontbijten en dan naar de belangrijkste bezienswaardigheden te wandelen zonder de drukte en zonder eigen auto. En dan hebben we het nog niet eens over het culturele en evenementenprogramma, dat over het algemeen zeer uitgebreid is in de centra.

Specialized accommodation

Service