({telling}) Vraag een vakantiewoning aan in Zuid-Tirol

Vakantiewoningen in Zuid-Tirol

In een vakantiewoning in Zuid -Tirol kunt u optimaal genieten van uw welverdiende vakantie. Vrijheid,onafhankelijkheidvan vaste etenstijden en andere verplichtingen en een omgeving waarin men zichthuisvoelt - wat wilt u nog meer?

Vind de beste vakantiewoningen in Zuid-Tirol

De gezellige vakantiewoningen in Zuid-Tirol bieden alles wat je hartje begeert. De keuze is hier bijzonder groot: luxe vakantiewoningen, vakantiewoningen met een moderne en praktische inrichting, met de beste huishoudelijke apparaten, ruime kamers en soms zelfs wellness-oases, of eenvoudigere vakantiewoningen op een boerderij met een uitnodigende sfeer, midden in de natuur en in idyllische bergdorpjes.

Gasten in de vakantiewoningen in Zuid-Tirol kunnen 's ochtends op het door hen gewenste tijdstip genieten van een stevig ontbijt. Daarna wachten in de omgeving talrijke wandelpaden, klimtochten en een breed scala aan activiteiten voor wintersporters. De onafhankelijke dagindeling maakt het ook mogelijk om tot 's middags in bed te blijven liggen, in je pyjama op het terras van een kopje koffie te genieten en zo de hectiek en stress van alledag volledig te blokkeren.

Vooral gezinnen voelen zich goed verzorgd in de vakantiewoningen in Zuid-Tirol. Vooral degenen die met kleine kinderen reizen, waarderen de vrijheid en flexibiliteit en de gezellige en ruime sfeer van een vakantiewoning. Naast de mogelijkheid om zelf te koken, kunnen gasten ook genieten van Zuid-Tiroldelicatessen in de restaurants in de omgeving.

Wat onderscheidt vakantiewoningen in Zuid-Tirol?

Vakantiewoningen of gewoon"Fewos" in Zuid-Tirol worden gekenmerkt door hun comfortabele en ontspannen sfeer. De beste vakantiewoningen in Zuid-Tirol zijn gezellig ingericht - van de woonkamer tot het privébalkon tot de slaapkamer - en bieden alle comfort voor gezinnen met kinderen, vriendengroepen of stellen.

De meeste droomappartementen in Zuid-Tirol worden door een familie beheerd. Je wordt begroet door het gastgezin zelf en je kunt met vragen gewoon rechtstreeks contact opnemen met de verhuurder. Of het nu gaat om extra uitrusting voor gezinnen, tips voor activiteiten zoals skiën in de winter of wandelen in de zomer - ze helpen je graag met raad en daad. Uw vakantie in Zuid-Tirol met onze geselecteerde vakantiewoningen wordt een bijzondere ervaring.

Accommodations by region

Service