Find accommodation & make a request

Webcams in Zuid-Tirol

Neem een kijkje op uw vakantiebestemming Zuid-Tirol en krijg vooraf een idee van de mooiste vakantieregio's van het land - met onze webcams! Of het nu gaat om het Meraner Land, de Dolomieten of het Tauferer Ahrntal: onze kiekjes uit Zuid-Tirol zullen uw zin in ontspanning opwekken en uw vakantieplanning vergemakkelijken.

Webcams

De bergen in Zuid-Tirol behoren zonder twijfel tot de beroemdste ter wereld. Iedereen die ze gezien heeft, weet waarom: vanwege hun schoonheid, hun perfect gevormde toppen, de uitgestrekte alpenweiden en de ontelbare wandel- en klimmogelijkheden die het gebied tot een enorm avonturenpark voor iedereen maken.

Zeker de moeite waard zijn de Dolomieten en hun speciale kenmerk dat hen onderscheidt van alle andere bergen. We hebben het over de roze kleur die ze aannemen bij zonsondergang, in dit land Enrosadira genoemd. Wie dit onvergelijkbare natuurspektakel nog nooit met eigen ogen heeft gezien, mist het.

Er zit niets anders op dan even stil te staan, onder de indruk van het bijna ongerepte en unieke landschap. Of het nu zomer of winter is, Zuid-Tirol bezorgt ons in elk seizoen onvergetelijke momenten.

Onze partner voor webcams: www.webcams-suedtirol.com

Selected accommodations in South Tyrol

Service