({telling}) Vragen over wellness hotels in Zuid-Tirol

De mooiste wellness hotels in Zuid-Tirol

De wellnesshotels in Zuid-Tirol realiseren de twee principes van nabijheid tot de natuur en een heerlijke combinatie van verschillende tradities, en garanderen holistische ontspanning voor lichaam en geest. Geniet van het spannende contrast tussen alpiene nuchterheid en mediterrane lichtheid.

Boek een wellness hotel in Zuid-Tirol: Dichtbij de natuur & luxe in één

Van hooibaden tot scrubben met zeezout, van massages met alpendenolie tot algenbaden, gasten in wellnessaccommodaties in Zuid-Tirol kunnen zich op verschillende manieren laten verwennen. Exclusieve ontspanning tijdens uw vakantie in Zuid-Tirol: de wellnesshotels in Zuid-Tirol maken indruk met moderne spa's en effectieve schoonheidsbehandelingen op basis van natuurlijke producten en cosmetica uit Zuid-Tirol.

Sommige spahotels in Zuid-Tirol bieden een whirlpool in de suite, andere een panoramazwembad op het dakterras en voor iedereen die van zweten houdt, zijn er sauna's en stoombaden in alle variaties - van de sauna met meergebeurtenissen tot de biologische sauna met dennenhout. Na een ontspannende vakantie in een wellnesshotel in Zuid-Tirol keren vakantiegangers met nieuwe energie en meer rust terug naar hun dagelijkse leven.

Pure weldaad voor lichaam en geest ervaart u ook in de regionale keuken, die in Zuid-Tirol een combinatie van Alpen- en mediterrane elementen biedt. Gezonde gerechten van producten van Zuid-Tiroolse boeren, in combinatie met rust en ontspanning in de wellnessruimte van uw Zuid-Tiroolse wellnesshotel, maken van uw vakantie een holistische ervaring. De nabijheid van de natuur en het absolute comfort, de combinatie van traditie en moderniteit zullen u inspireren.

Wellnesshotel & wandelen in Zuid-Tirol - hoe kan ik me dat voorstellen?

Uw wellnesshotel in Zuid-Tirol is niet alleen het topadres voor absoluut welzijn, maar ook voor veel meer. Van de lente tot de herfst kunnen wandelaars zich verheugen op panoramatochten op de Seiser Alm, in de regio Merano of op de Drei Zinnen. Het weelderige groene natuurlandschap, omlijst door ruige rotswanden, biedt een indrukwekkende vakantie-ervaring met panoramische uitzichten. Terwijl de meer alpiene regio's inspireren met tochten op grote hoogte, wordt de omgeving van Bolzano en Merano gekenmerkt door een mediterraan landschap met boomgaarden en wijngaarden. In de lente is het natuurlijke schouwspel van de appelbloesem indrukwekkend, terwijl Zuid-Tirol in de herfst een populaire bestemming is tijdens de oogsttijd en voor het populaire Törggelen-festival. Terug van je excursies in de frisse lucht biedt het wellnessgedeelte van je Zuid-Tiroolse wellnesshotel een breed scala aan ontspanningsmogelijkheden met sauna, zwembaden en diverse behandelingen.

Boek een wellnesshotel in Zuid-Tirol: Wat is er te doen in de winter?

In de winter daarentegen is je wellnessvakantie in Zuid-Tirol perfect te combineren met skiën. Verschillende hotels liggen direct aan de piste en bieden wellnessarrangementen aan die speciaal zijn afgestemd op skiërs. Een inspannende dag op de piste eindigt in de wellnessruimte van je hotel, met een rustgevende sportmassage en ontspannen in het panoramabad. Andere winteractiviteiten die populair zijn bij gasten van wellnesshotels in Zuid-Tirol zijn langlaufen, rodelen, sneeuwschoenwandelen en skitochten. De Seiser Alm, de Kronplatz, het Tauferer Ahrntal of het gebied rond Solda en de Ortles zijn perfect voor liefhebbers van wintersport.

Hotels by theme

Service