({aantal}) wellness hotels in Zuid-Tirol aanvragen

Uw wellnesshotel in Zuid-Tirol

De wellnesshotels van Zuid-Tirol werken volgens de twee principes van nabijheid tot de natuur en een charmante combinatie van verschillende tradities, en garanderen zo holistische ontspanning voor lichaam en geest. Geniet van het spannende contrast tussen alpine nuchterheid en mediterrane lichtheid.

Boek een wellness hotel in Zuid-Tirol: Dichtbij de natuur & luxe in één

Van een hooibad tot een peeling met zeezout, van een massage met bergdennenolie tot een algenbad, gasten van de wellnessaccommodaties in Zuid-Tirol kunnen zich op allerlei manieren laten verwennen. Exclusieve ontspanning tijdens uw vakantie in Zuid-Tirol: de spahotels in Zuid-Tirol maken indruk met moderne spa's en effectieve schoonheidsbehandelingen op basis van natuurlijke producten en cosmetica uit Zuid-Tirol.

Sommige spahotels in Zuid-Tirol bieden een whirlpool in de suite, andere een panoramazwembad op het dakterras en voor wie van zweten houdt, zijn er sauna's en stoombaden in alle variaties - van de sauna met meergebeurtenissen tot de biologische sauna met wervelhout. Na een ontspannende vakantie in een wellnesshotel in Zuid-Tirol keren vakantiegangers met nieuwe energie en meer rust terug naar hun dagelijkse leven.

Pure weldaad voor lichaam en geest ervaart u ook in de regionale keuken, die in Zuid-Tirol een combinatie van Alpen- en mediterrane elementen biedt. Vitale gerechten gemaakt van producten van Zuid-Tiroler boeren, in combinatie met de rust en ontspanning in het wellnessgedeelte van uw Zuid-Tiroler wellnesshotel, maken van uw vakantie een holistische ervaring. De nabijheid van de natuur en het absolute comfort, de combinatie van traditie en moderniteit zullen u inspireren.

Wellnesshotel & wandelen in Zuid-Tirol - hoe kan ik me dat voorstellen?

Uw wellnesshotel in Zuid-Tirol is niet alleen het topadres voor absoluut welzijn, maar nog veel meer. Van de lente tot de herfst verheugen wandelaars zich hier op panoramische tochten op de Seiser Alm, in de regio Merano of op de Drei Zinnen. Het weelderig groene natuurlandschap, omlijst door ruige rotswanden, biedt een indrukwekkende vakantie-ervaring met panoramische uitzichten. Terwijl de meer alpiene regio's inspireren met tochten op grote hoogte, maakt de omgeving van Bolzano en Merano indruk met een mediterraan landschap van boomgaarden en wijngaarden. In het voorjaar is het natuurlijke schouwspel van de appelbloesem indrukwekkend, en in de herfst is Zuid-Tirol populair vanwege het oogstseizoen en het populaire Törggelen. Terug van je excursies in de frisse lucht biedt het wellnessgedeelte van je Zuid-Tiroolse wellnesshotel verschillende ontspanningsmogelijkheden met sauna, zwembaden en diverse behandelingen.

Boek een wellnesshotel in Zuid-Tirol: Wat is er te doen in de winter?

In de winter kun je je wellnessvakantie in Zuid-Tirol uitstekend combineren met skiën. Verschillende hotels liggen direct aan de piste en bieden wellnessarrangementen aan die speciaal zijn afgestemd op skiërs. Een inspannende dag op de skipistes eindigt dan in ontspanning in de wellnessruimte van je hotel, met een rustgevende sportmassage en relaxen in het panoramische zwembad. Andere winteractiviteiten die populair zijn bij gasten van hotels voor wellness in Zuid-Tirol zijn langlaufen, rodelen, sneeuwschoenwandelen en skitochten. De Seiser Alm, de Kronplatz, het Tauferer Ahrntal of het gebied rond Solda en de Ortles zijn gemaakt voor liefhebbers van wintersport.

Hotels by theme

Service